Netværk til at styrke den gastronomiske kvalitet i dansk økologisk landbrug

2024

'Netværk til at styrke den gastronomiske kvalitet i dansk økologisk landbrug' er et projekt der skal samle alle dele af værdikæden fra landmænd, frøavlere, kokke, forskere og madiværksættere i et innovationsnetværk, som skal undersøge hvilke muligheder og barriere der er forbundet med, at styrke den gastronomiske kvalitet i dansk landbrug gennem innovationsprojekter på tværs af værdikæden.

Netværket skal undersøge og komme med retningslinjer for hvordan vi udvikler og sikrer kvaliteten af danske landbrugsvarer gennem innovation i blandt andet økologisk sortsudvikling og dermed på sigt udbud og efterspørgsel.
Gennem aktiviteter, såsom netværksmøder, inspirationsdage, interviews og etablering af et innovationsnetværk vil vi undersøge
hvordan vi forløser det uudnyttede potentiale der ligger i at tage den danske restaurationsbranches internationalt anerkendte
innovationskraft. I løbet af et år har vi etableret et velcementeret innovationsnetværk bestående af de vigtigste aktører og dem der repræsentere innovation og nytænkning fra alle led af værdikæden. For at komme i mål med det vil projektgruppen i løbet af projektetperioden gennemføres en række projektaktiviteter.

Udfører/hovedansøger Komitéen For Mad Symposium
Øvrige samarbejdspartnere Ingen øvrige samarbejdspartnere
Projektets samlede budget DKK 2.245.437,50
Bevillingsstørrelse tildelt DKK 1.122.718,75