Danskerne er vilde med bøffer. Men det er godt for både sundhed, pengepung og miljø, at tænke i andre baner. Netværkets formål er at kortlægge samarbejdsmuligheder og udløse det erhvervsmæssige potentiale i innovation indenfor plantebaseret fødevareudvikling. Der er fokus på den stigende efterspørgsel på vegetabilske fødevareprodukter og måltider. I nogle lande ses allerede i dag et stort udbud af "Vegan products", "Vegan Stores" og "Online Vegan Stores". Indenfor plantebaseret fødevareudvikling er der i Danmark kun en spirende udnyttelse af potentialet i dette segment. Netværket består af fødevare-, ingrediens- og detailvirksomheder sammen med vidensinstitutioner, og vil resultere i konkrete samarbejder og udviklingsprojekter. Netværket er åbent for flere deltagere i eller på tværs af værdikæden. Effekten af netværket vil være øget vidensbaseret produkt- og markedsinnovation i danske plantebaserede fødevarer. Udvikling af innovative produkter, der vil have positiv indvirkning på