Prototypen udvikles og testes i første omgang til processecering af fersk kød, men løsningen kan (evt. med mindre tilpasninger) anvendes til alle fødevarer der skal afvejes og udportioneres i vægtbaserede pakninger. Det er projektets mål, at udvikle en prototype med avanceret styringsteknologi og bakteriehæmmende belægning, der: - øger processeringshastigheden med 40% ifht. best-availabletechnology - reducerer prisen for et system med 20% - reducerer kontamineringen under processeringv svarende til 10% længere holdbarhed - reducerer rengøringsbehovet som følge af produktopbygning med op til 50% afhængig af produkttypen Projektet gennemføres af Cabinplant (CP) i samarbejde med Aarhus Universitet (AU) og Danmarks Teknologiske Universitet (DTU) og testes i fuld skala i produktionen hos danske og udenlandske kunder i 8 delvist overlappende arbejdspakker (AP). Projektet vil både levere signifikante effekter på minimeret madspild og reduceret CO2-udledning, samt skabe vækst hos både producenten Cabinplant, med forventet 100 flere medarbejdere indenfor 5 år og hos brugerne af teknologien, der kan opnå markante besparelser i forhold til eksisterende løsninger.